Kujdes nga ky mesazh që do ju vijë në Facebook! Çfarë rrezikoni po e hapët


loading...

facebook

“Hey, çfarë po bëni në këtë video?” Nëse ju vjen ky mesazh në adresën tuaj të Facebook, mos e hapni!

Bëhet fjalë për një virus të ri që është duke qarkulluar në Facebook dhe nëse e hapni do t’ju kalojë në një faqe të rreme e cila ju kërkon të instaloni “Ad Facebook Evita”, e cila supozohet se do të bllokojë reklamat e bezdisshme.

Por siç shkruan “Tgcom”, bëhet fjalë për një kurth që ka prekur Facebook-­un, telefonat apo kompjuterat tuaj, ndaj tregohuni të vëmendshëm dhe fshijeni këtë mesazh pa e hapur.

civitas.al » Teknologji


Po kerkon te blesh apo shesesh shtepi? Kerkoni shtepi, dyqan me qera?
Kemi mijera zgjidhje, lini kontaktet dhe kerkesen tuaj dhe ne do tju kontaktojme brenda 24 oreve te ardhshme:


Ndihesh i lodhur dhe pa energji gjate dites? Konsumo produkte bio. Kliko Bioearth.al send

loading...close