Nudo në plazh? Lëvizja që nuk u ndal në komunizëm


loading...

KUJDES: FOTO ME PERMBAJTJE SEKSUALE

Këtë sezon duket se portalet janë të mbushura me lajme të vajzave që bëjnë plazh topless në Shqipëri.

Por Kultura e Trupit të Lirë (FKK), siç njihet në Gjermani, është një kulturë e rrënjosur prej dekadash.

Siç tregon koleksioni i Spiegel, ajo nuk u ndal edhe kur në pushtet ishin nazistët, madje nuk u ndal as në Gjermaninë Lindore.

Autoritetet komuniste bënë shumë përpjekje, por nuk i ndalën dot nudistët.

Në Detin e Veriut kishte 40 vende zyrtare për plazh nudistësh.

Kjo lëvizje nisi në Gjermani në shekullin e 18-të.

Dikur – Gazeta Mapo


Po kerkon te blesh apo shesesh shtepi? Kerkoni shtepi, dyqan me qera?
Kemi mijera zgjidhje, lini kontaktet dhe kerkesen tuaj dhe ne do tju kontaktojme brenda 24 oreve te ardhshme:


Ndihesh i lodhur dhe pa energji gjate dites? Konsumo produkte bio. Kliko Bioearth.al send

loading...close