Foto: Parisi i 1876-s, ja si e kyçën 25 vjet vajzën që dashuroi burrin e gabaur


loading...

parisiDashuria për burrin e gabuar ka qenë diçka tepër e rëndë në të kaluarën sikurse dëshmon historia e pabesueshme e një gruaje të re franceze të cilën e mbajtën të kyçur 25 vjet në një dhomë.

Në Parisin e 1876-s, 25-vjeçarja Blanche Monnier ishte një tipe e afrueshme e cila nisi të kërkonte burrin e jetës përpara se të ishte tepër vonë.

Ajo ra në dahsuri me një avokat shumë më të madh në moshë dhe trokë, gjë të cilën mamaja e saj aristokrate nuk e pranoi dhe për shkak të këmmbënguljeve të vajzës, e izoloi për dy dekda e gjysëm në në dhomë.

Fotot janë tronditëse.

Blanche Monnier was found inside a padlocked room, her bed covered in food and feces. She was extremely malnourished, weighing just 55 poundsMademoiselle Blanche Monnier was held captive in a padlocked, tiny room for 25 years by her mother. She had suddenly vanished after falling in love with a broke lawyerMademoiselle Blanche Monnier was held captive in a padlocked, tiny room for 25 years by her mother. She had suddenly vanished after falling in love with a broke lawyerMadame Monnier died in prison 15 days later, after confessing to locking her beautiful daughter in the atticMadame Monnier, who had won an award from the Committee of Good Works for his generous contributions to Paris, was arrested after the discovery of her daughter On 23 May 1901, the office of the attorney general of Paris received a mysterious, unsigned letter detailing the captivity of Blanche Monnier at the hands of her mother 

 

Gazeta Mapo » Dikur


Po kerkon te blesh apo shesesh shtepi? Kerkoni shtepi, dyqan me qera?
Kemi mijera zgjidhje, lini kontaktet dhe kerkesen tuaj dhe ne do tju kontaktojme brenda 24 oreve te ardhshme:


Ndihesh i lodhur dhe pa energji gjate dites? Konsumo produkte bio. Kliko Bioearth.al send

loading...close